De Hellowpro bakkerij

Welkom bij de Hellowpro bakkerij! Brood bakken lijkt voor vele een uitdaging maar het is eigenlijk heel makkelijk. De online Hellowpro bakkerij, opgericht door Nutricia, helpt thuisbakkers met een stofwisselingsziekte bij het bereiden van smaakvolle eiwitarme broden. 

hellowpro bakkerij logo

de hellowpro bakkerij

Eiwitarm brood heeft vaak een andere smaak en textuur door het gebrek aan graaneiwitten. Ons team van diëtisten heeft speciaal voor mensen met een stofwisselingsziekte enkele hartige en zoete eiwitarme broden ontwikkeld en verzameld, zoals het Provençaals kruidenbrood & het bananenbrood, die op elk moment van de dag gegeten kunnen worden.

De broden worden gemaakt op basis van de eiwitarme Loprofin producten, waaronder Loprofin Mix*. Loprofin Mix is een kant-en-klare bakmix die gebruikt wordt ter vervanging van gewone bloem. Het is niet enkel de ‘all-in-one’ oplossing voor de bereiding van eiwitarm brood, maar kan ook gebruikt worden voor het maken van gebak, pizza, pannenkoeken en sauzen.

Bekijk hier ons eiwitarme broodrecepten & laat het smaken!

*Loprofin Mix is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingsziekten, nier- of leverfalen, waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.