De Verjaardagsbox

Jarig! Ook voor een kind met een eiwitbeperkt dieet hoort er een taart te zijn op het feest.

Ben je op zoek naar de ideale eiwitarme verjaardagstaart voor je kind? 

De Verjaardagsbox

Momenteel uitverkocht, binnenkort weer beschikbaar. 

De Verjaardagsbox* helpt je bij de bereiding van het eiwitarme recept en maakt van elke verjaardag een feestelijke gelegenheid. In de doos vind je de volgende Loprofin producten: Loprofin Mix, Loprofin Egg Replacer & Loprofin Drink**.

De Verjaardagsbox is beschikbaar voor kinderen vanaf 1 tot 4 jaar.

Klik hier om de Verjaardagsbox aan te vragen bij je diëtist, voor kinderen vanaf 1 tot 4 jaar. Vul de email aan met het emailadres van je diëtist en vermeld dat je de Verjaarsdagsbox wilt aanvragen. Je diëtist bekijkt je verzoek en zorgt ervoor dat je de Verjaardagsbox zo snel mogelijk ontvangt. 

*Deze service is uitsluitend bedoeld voor patiënten, bij gebruik van voeding voor medisch gebruik voor medisch gebruik bij een metabole aandoening waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is.  Neem voor meer informatie contact op met je diëtist of dokter.

**Loprofin Mix, Loprofin Egg Replacer & Loprofin Drink zijn voedingen voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingsziekten of aandoeningen waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.