Nieuwe PKU Lophlex smaken! Heb jij ze al geprobeerd?

Wanneer je volwassen wordt kan je voorkeur voor aminozuurpreparaat veranderen op basis van smaak, geur en formaat. De smaken en geuren van de PKU Lophlex Select 20* minttheesmaak en perziktheesmaak zijn afgestemd op de voorkeuren van volwassenen met PKU. Daarnaast kan je de kant-en-klare dieetvoeding in een leuke verpakking makkelijk drinken waar en wanneer je wil! 

nieuwe pku lophlex select smaken

Ben je op zoek naar een nieuw aminozuurpreparaat? Wissel je graag af tussen aminozuurpreparaten binnen het Lophlex assortiment? Of ben je benieuwd naar de nieuwe smaken? 

Klik hier om PKU Lophlex Select 20 mintheesmaak en perziktheesmaak aan te vragen bij je diëtist. 

Vul de email aan met het emailadres van je diëtist en geef aan welke PKU Lophlex Select 20 smaken je graag wil proeven. Je diëtist bekijkt het verzoek en zorgt ervoor dat je de proefproducten zo snel mogelijk ontvangt.

pku lophlex select proefproduct

Wil je graag de PKU Lophlex Select 20 vergelijken met andere PKU aminozuurpreparaten? Bekijk de informatie over het PKU Proefpakket en neem contact op met je diëtist voor meer informatie.

*PKU Lophlex Select 20 is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij fenylketonurie. Te gebruiken onder medisch toezicht. Overleg met uw diëtist over het juiste product.