Het Nutricia Squiz knijpzakje* is voor personen met een metabole aandoening die op zoek zijn naar een manier om hun aminozuurmengsels vooraf te maken en later op de dag te gebruiken. Het knijpzakje ziet er leuk uit, is gemakkelijk in gebruik en kan gedurende één maand hergebruikt worden. Het volume is maximaal 130 ml.

Klik hier om het Nutricia Squiz knijpzakje aan te vragen bij je diëtist. Vul de email aan met het emailadres van je diëtist en vermeld dat je dit knijpzakje graag zou gebruiken. Je diëtist bekijkt je verzoek en zorgt ervoor dat je het Nutricia Squiz knijpzakje zo snel mogelijk ontvangt.

Wist je dat Squiz, net als Nutricia, een B-corp certificering heeft? B-corps zijn bedrijven die naast economische óók sociale en milieudoelstellingen hebben. Nutricia is zo een organisatie die zich inzet voor de gezondheid van mens en planeet. Lees er meer over op www.nutricia.nl.

*Deze service is uitsluitend bedoeld voor patiënten, bij gebruik van voeding voor medisch gebruik bij een metabole aandoening. Neem voor meer informatie contact op met je diëtist of dokter.

Nutricia Squiz knijpzakje