Het juiste aminozuurpreparaat bij fenylketonurie (PKU) kiezen is niet altijd eenvoudig. Naast de nutritionele waarden is de smaak van het preparaat ook heel belangrijk. Ieder van ons is uniek en elk persoon heeft een andere voorkeur voor een bepaalde smaak en/of vorm.

Ontdek samen met jouw diëtist of dokter het aminozuurpreparaat dat het beste bij je kind of jezelf past. Er bestaan 4 verschillende PKU Proefpakketten* met daarin een selectie Nutricia PKU aminozuurpreparaten. Elk pakket is samengesteld op basis van smaak en gebruiksgemak, en bevat een informatieve brochure met recepten en inspiratie. 

PKU proefpakket keuze
  1. Is jouw kind tussen de 4 en 14 jaar oud? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.
  2. Ben je 15 jaar of ouder en wil je fruitige smaken in vloeibare vorm proberen? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.
  3. Ben je 15 jaar of ouder en wil je fruitige smaken in poedervorm proberen? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.
  4. Ben je 15 jaar of ouder en wil je neutrale of romige smaken proberen? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.

Vul de email aan met het emailadres van je diëtist en welk PKU Proefpakket je wilt ontvangen. Je diëtist bekijkt het verzoek en zorgt ervoor dat je het PKU Proefpakket zo snel mogelijk ontvangt.

*Deze service is uitsluitend bedoeld voor patiënten die een voeding voor medisch gebruik bij fenylketonurie gebruiken onder medisch advies. Neem voor meer informatie contact op met je diëtist of dokter. 

Overige