PKU Smaakgewenningsprogramma

Krijg de smaak te pakken! Elk aminozuurpreparaat is anders en daarom vraagt het wat tijd om te wennen aan de smaak, geur en nieuwe verpakking. Het PKU Smaakgewenningsprogramma* zorgt ervoor dat je kind of jezelf gedurende 2 weken kan wennen aan een nieuw preparaat bij fenylketonurie (PKU). De opbouw van het programma is ontwikkeld door de experts van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

PKU Smaakgewenningsprogramma

Klik hier om het PKU Smaakgewenningsprogramma aan te vragen bij je diëtist. Vul de email aan met het emailadres van je diëtist en geef aan dat je deze service wilt gebruiken. Je diëtist bekijkt je verzoek en zorgt ervoor dat je het Smaakgewenningsprogramma zo snel mogelijk ontvangt. Wij raden je aan reeds in de mail te vermelden welk product je wil uitproberen uit het PKU Anamix, PKU Milupa of PKU Lophlex portfolio**.

*Deze service is uitsluitend bedoeld voor patiënten, bij gebruik van voeding voor medisch gebruik bij fenylketonurie. Neem voor meer informatie contact op met je diëtist of dokter.

**De Anamix, Milupa & Lophlex producten zijn voedingen voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingsziekten of aandoeningen waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.