Bereiding
De minestronesoep is een echte Italiaanse maaltijdsoep. Deze soep wordt gemaakt op basis van verschillende groenten en aangevuld met heerlijke eiwitarme Fusilli pasta. Je kan de groenten eindeloos variëren.
- Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui, de knoflook en de champignons 5 minuten op hoog vuur tot de ingrediënten zacht zijn.
- Voeg de bleekselderij, zoete aardappel, knolraap, tomatenpuree, bouillon en wortels toe en breng aan de kook.
- Zet het vuur wat zachter, plaats de deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes koken.
- Doe de Loprofin Fusilli* erbij, laat nog 10 minuten koken en voeg de kool toe voor de laatste 2 minuten.
- Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer.
Tip van de chef
Breng variatie in de soep door de pastavorm af te wisselen.
Info
- Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per eiwitarm product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de eiwitarme recepten.
- Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
- *Loprofin Fusilli is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingziekten of aandoeningen waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.