Over Ons

Over Hellowpro

De missie van Hellowpro is om een bron van inspiratie te zijn voor mensen van alle leeftijden die vanwege een metabole aandoening een eiwitarm dieet volgen.

Aangenaam, wij zijn het enthousiaste team van Nutricia, de bedenkers van Hellowpro. Hellowpro is een platform vol informatie en inspiratie voor patiënten die vanwege hun metabole ziekte een eiwitarm dieet volgen. We streven ernaar om elke patiënt met metabole ziekten in staat te stellen ten volle te leven. Daarom geven wij informatie en ondersteunen we mensen met een metabole ziekte bij de opvolging van een eiwitarm dieet met medische voeding zoals aminozuurpreparaten.

Wat kan je van Hellowpro verwachten?

De missie van Hellowpro is om een bron van inspiratie te zijn voor mensen van alle leeftijden die vanwege een metabole aandoening een eiwitarm dieet volgen. Zodat zij, en hun familie en vrienden, hun dromen kunnen waarmaken en uitdagingen kunnen overwinnen. Wij vinden het belangrijk iedereen zo goed mogelijk bij te staan in het levenslange dieet.

  • Hellowpro organiseert evenementen die jou in staat stellen mensen van allerlei leeftijden te ontmoeten die dezelfde dingen meemaken als jij. Sommige van hen hebben zelfs hun levensverhaal met ons gedeeld. Lees hun ervaringen.
  • Het team van Hellowpro werkt daarnaast maandelijks aan nieuwe eiwitarme recepten, in overleg met gediplomeerde chefs en diëtisten, zodat je voldoende variatie kan brengen in je eiwitarme maaltijden. Op onze website vind je verschillende ontbijt-, lunch-, snack- en dinerrecepten passend binnen een eiwitbeperkt dieet. Zo is er een eiwitarm alternatief voor ieder maaltijd van de dag, want “’T leven smaakt naar wat je ervan maakt”.

De behandelend arts en diëtist beslissen over het dieet: patiënten wordt dan ook ten alle tijden aangeraden hun dieet(keuzes) met hen te bespreken.

Wist-je-dat...

Deel je recepten & ervaringen met anderen

Vind je het leuk om anderen te inspireren met eiwitarme recepten en je ervaringsverhaal te delen? Wij luisteren graag naar jouw mening, ervaringen en behoeften in het eiwitarme dieet, dus aarzel zeker niet om contact op te nemen via hellowpro@danone.com.

Ontvang wekelijks updates over nieuwe recepten, tips, levensverhalen via Hellowpro social media: Facebook & Instagram.

Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met de diëtisten van Nutricia Medische Voedingsservice: 0800 022 33 22 (gratis) of www.nutricia.nl

Over Nutricia

Nutricia bestaat 125 jaar: samen voor het leven

Het Hellowpro platform wordt mogelijk gemaakt door Nutricia met de overtuiging dat de juiste voeding en levensgewoonten een positief effect kunnen hebben op de gezondheid. Al 125 jaar lang zorgt Nutricia voor voedingen op maat voor jong en oud. Met onze voedingen en onze services ondersteunen we zo goed mogelijk de gezondheid van talloze mensen over de hele wereld. Het zorgen voor een ander zit diep verweven in onze organisatie en bij de mensen die er werken.

Zorg voor onze planeet

Bij Nutricia zijn we ervan overtuigd dat de gezondheid van mens en planeet nauw met elkaar samenhangen. Daarom besteden we heel veel aandacht aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Denk aan verminderen van de CO2 uitstoot, beperken van het watergebruik, tegengaan van verspilling en bijdragen aan duurzame landbouw. Nutricia Nederland/Nutricia België is reeds B Corp™-gecertificeerd. Enkel bedrijven die zich aantoonbaar inzetten om de impact op mens, maatschappij en milieu te verbeteren komen in aanmerking voor dit certificaat.